Project omschrijving

Digital branding

Branding vanuit de kern van je merk

Positioneer je merk dichterbij het doel en de cultuur van je organisatie. Een super effectieve workshop voor je digitale strategie.

Branding vanuit de kern van je merk

Positioneer je merk dichterbij het doel en de cultuur van je organisatie. Een super effectieve workshop voor je digitale strategie.

Dieper met digital branding

Je denkt misschien dat we gaan brainstormen over websites, stores, apps, Instagram, Facebook en LinkedIn. Of over content marketing, social media en search. Dat is niet zo. We gaan een stap dieper.

We kijken naar het digitale landschap, maar laten hypes en de waan van de dag los. We gaan op zoek naar een weg die afwijkt van wat iedereen al doet. Maar niet om het afwijken, maar je merk sterker, duurzamer en consistenter te laten presteren. Dus werken we aan de vraagstukken die er toe doen: wat is de impact van je positionering op jouw business model en propositie, welke keuzes moet jij als merk maken?

Werk van binnen naar buiten

In branding gaat het al snel over imago en beeldvorming. Wat mij betreft een prima onderwerp, maar ook het verkeerde startpunt. Ik ga liever direct naar de kern van een organisatie: wat is je businessmodel en wie zijn de mensen die bij je werken.

De werkelijke waarde van jouw merk wordt bepaald door welke diensten je levert en hoe je product presteert en nauwelijks door de communicatie-tactieken daaromheen.

Waar werk je aan in deze workshop?

  1. De taak van digital branding binnen jouw propositie en businessmodel
  2. De digitale positionering die past bij jouw producten en diensten
  3. De  ‘manieren en middelen’ die passen bij jouw positionering

Wat is een workshop?

Een werksessie waarbij we intensief discussiëren en tastbaar creëren. We praten, tekenen, schrijven, plakken en sorteren.
Een workshop is geen uitje, we zijn aan het werk, zo productief mogelijk.

Daarom: geen afleiding, wel ontspanning, geen gekke spelletjes, wel veel lol.

Strategisch resultaat

Mijn workshops zijn er voor mensen die zich verantwoordelijk voelen voor innovatie.  Samen gaan we op zoek gaan naar de grootste impact.

In mijn workshops werk ik altijd naar resultaten die waardevol zijn voor de vooruitgang van [en] organisatie [en] marktpositie [en] klant.

Beter een bootcamp of lezing?

Niemand stapt graag in een te voorgeprogrammeerd traject.
Kies daarom voor de ‘responsive’ aanpak en we kneden mijn verhaal in een vorm die het beste past bij jouw organisatie.
Een training of serie workshops, een lezing, lecture of college, een bootcamp of andere hippe vorm van samenwerken.

Bas Brand faciliteert workshops voor jouw organisatie

Ik heb in bijna 20 jaar tijd kleine en grote uitdagingen voor business, marketing en digitaal opgelost. Met rigide methodieken, met agile frameworks, met veel en weinig mensen, met techneuten, met creatievelingen, met directies en met specialisten. Die ervaring neem ik mee voor jouw uitdaging.

Bas Brand als facilitator

Bel: 06 – 450 66 840
Mail: inbox@basbrand.com