Masterclass Digital branding

Bas is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van digitale vraagstukken. Hij helpt merken, van grote organisaties tot startups om te ondernemen vanuit hun eigen kracht. Speciaal voor ons #100 dagen programma komt Bas naar Rotterdam, waar hij zijn licht laat schijnen op jou als student en hoe jij als merk kunt denken en doen.

Slimme, grappige, maar ook treurige voorbeelden passeren de revue in de masterclass van Bas. Onomwonden vertelt hij over zijn eigen flaters en successen. De tips & tricks die hij meegeeft, zullen je niet alleen in de digitale wereld of tijdens je studie van pas komen, maar zeker ook daarbuiten!

“Hoe je jezelf presenteert is belangrijk. Een positief imago zorgt dat mensen je meer gunnen. Dat zul je merken in een werkgroep en bij het vinden van een stage of een baan. Maar let op, het is altijd het belangrijkste om je te gedragen naar wie je bent. Van jezelf zijn wordt je gelukkiger en het helpt je aantoonbaar het beste op de lange termijn. Jezelf mooier voordoen is veel kwalijker dan een misser maken die bij je past.”

Over Bas Brand 
Bas is een ervaren strateeg op het snijvlak van business, marketing en digitaal. Al 20 jaar helpt hij organisaties bij het vormgeven van hun digitale strategie en het uitwerken van innovatieve plannen.